Kostnadsfri barnvagnsrådgivning i Gävleborg

Känn dig trygg i valet av barnvagn

Kostnadsfri Barnvagnsrådgivning

Att välja barnvagn kan vara svårt och ett stressmoment. Vi har kunskapen att hjälpa dig att sortera ut vad just du och din familj behöver. Därför erbjuder vi en kostnadsfri tjänst som heter Barnvagnsrådgivning.

Vid en barnvagnsrådgivning utgår vi från era behov som föräldrar och familj. Ni får se och känna på olika barnvagnar för att se skillnaderna. Under en timme visar våra rådgivare allt ni behöver veta om de olika vagnarna. De informerar om aktuella erbjudanden samt visar vilka tillbehör som finns. Vi går även igenom vad Trygghet kan innebära för dig när du väljer en barnvagn från oss. Allt för att ni ska kunna hitta barnvagnen som passar just er. Du bokar enkelt en tid genom att fylla i formuläret nedan.

Boka din tid

Fyll i dina personuppgifter samt välj butik och dag som du önskar få barnvagnsrådgivning. Som tidigast kan du boka om två arbetsdagar från dagens datum. Skriv gärna ett önskemål om tid under ditt meddelande. När vi behandlat din bokning får du en bekräftelse om dag och tid för din rådgivning på mailen.

Se våra öppettider i butikerna
    Se alla våra barnvagnar